homepage

RSS

Wat is RSS?

RSS is een technisch hulpmiddeltje waarmee je heel gemakkelijk op de hoogte blijft van updates op een website. Bij Schiffers.fm kun je je gratis abonneren op een RSS met de allerlaatste aanpassingen op deze website. Zodra er iets nieuws op www.schiffers.fm verschijnt, dan krijg je daarvan meteen een seintje.

Klik hier voor deze RSS-feed:
http://schiffersfm.omroep.nl/page/rss/

Daarnaast biedt Schiffers.fm ook nog een RSS-feed aan met het allerlaatste popnieuws. Hier is de link:
http://schiffersfm.omroep.nl/page/rss/nieuws

Met RSS is het dus nog makkelijker om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in Schiffers.fm-land. En jij kiest zelf welke nieuwtjes je wilt lezen!

RSS-lezers

Om een RSS-feed te kunnen lezen, heb je een speciaal programma of een speciale website nodig. Deze zogenaamde RSS-lezers verschillen onderling behoorlijk. Hieronder vind je een selectie van programma's die (gratis) te downloaden of online te gebruiken zijn.

Je kunt zelf instellen in je RSS-lezer hoe vaak de informatie wordt ververst. Houd er rekening mee dat sommige diensten beveiligd zijn om te voorkomen dat mensen vaker dan eens per kwartier kijken of er nieuwe teksten zijn.

Als je RSS-lezer automatisch een RSS-feed herkent, hoef je alleen maar op de XML-links in het onderstaande overzicht te klikken. Anderen kunnen de adressen kopiëren naar de RSS-lezer. Voeg deze toe in je RSS-lezer en je bent klaar.

Meer informatie
Surf voor meer info over RSS naar Wikipedia.